10 lucruri pe care nu le știai despre The Vampire Diaries | Știai că?


Tu câte știi din cele 10?



1. Paul Wesley, cel care-l interpretează pe Stefan, și-a dorit inițial rolul lui Damon, dar la audiții producătorii l-au considerat mai potrivit pentru rolul fratelui bun. Cu toate astea, ei nu au fost siguri că se va descurca, până la primul episod, când i-a lăsat pe toți mască.


2. Majoritatea celor din echpă vorbesc fluent și alte limbi. Nina Dobrev este din Bulgaria și vobește limba ei natală perfect. Paul Wesley este polonez și vorbețte fluent poloneza, iar Katerina Graham (Bonnie) vorbește 4 limbi la perfecție. Bunicul ei a fost ambasador al Națiunilor Unite și ea a fost expusă la culturi diferite, de când era foarte mică. Din păcate, Ian Somerhalder vorbește doar engleza.

3. Nina Dobrev își dorește o colaborare cu actorii din True Blood. Actrița și-ar dori ca unul din personajele din serial să apară în TVD, mai ales Ștefan și Damon sunt amândoi îndrăgostiți de Elena și nu o mai iubesc pe Katherine.


4. Michael Trevino și-a pierdut vocea pentru două zile după ce a filmat scenele cu transformarea lui Tyler.



5. Ian Somerhalder și Nina Dobrev aveau o relație în viața reală.


6. Ian Somerhalder a dat audiții inițial pentru True Blood și deși susține că s-a descurcat impecabil, el nu a fost ales. Acest lucru l-a deranjat atât de tare, încât nici nu a mai putut să se uite la True Blood atunci când a apărut.


7. În 2010, de Halloween, Ian a furat o perucă de la machiaj și s-a costumat în Stefan Salvatore.


8. James Van Der Beek a fost rugat inițial să-l interpreteze pe Alaric Saltzman.


9. Joseph Morgan (Klaus) a realizat un film scurt With These Hands, pe care l-a produs, l-a realizat și în care a și apărut într-un rol mic.


10. În sezonul 2 apar lupi sălbatici, dar aceștia arătau prea fericiți pe cameră, așa că au fost transformați pe calculator pentru a fi nervoși.



You May Also Like

2 comentarii

  1. Foarte tare. Stiam că Ian Somerhalder si Nina Dobrev sunt împreună. Dar celelalte lucruri nu le știam.


    Lecturi frumoase.😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare!! Nu stiam atat de multe lucruri despre actorii din serial.

    RăspundețiȘtergere